Днес отново ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици, но се

...
Днес отново ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици, но се
Коментари Харесай

По-малко валежи днес, предимно слънчево в Пловдив

Днес още веднъж ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици, само че се чака да са по-слаби и на по-малко места в страната. 
Прочетете още
Условия за по-интензивни превалявания ще има към момента на изолирани места, през нощта и преди обяд основно в планинските региони в Западна, а след обяд - в Източна България. В следобедните часове от запад преваляванията ще отслабват и стопират, а облачността ще се раздира и ще понижава. Вятърът в цялата страна ще се ориентира от северозапад, ще е слаб до сдържан. Максималните температури ще са най-вече сред 22° и 27°, в София - към 21°, в Пловдив до 25°. Под тепетата се чака да е най-вече слънчево. 

В планините облачността ще е най-вече забележителна. Ще има краткотрайни, основно до обяд краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевици. До вечерта преваляванията в множеството региони ще спрат, облачността ще се раздира и понижава. След обяд вятърът ще стартира да се ориентира от северозапад, ще е най-вече сдържан. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 15°, на 2000 метра - към 8°.

По Черноморието облачността ще бъде променлива, към и след обяд - забележителна и ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са 25°-27°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР